Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

?>

Fődíjat nyert a virágos Győr

A 30. Virágos Magyarország országos fődíját, a 30.000 főnél nagyobb városok kategóriájában Győr nyerte el az idén. A Győr-Szol Zrt. dolgozóinak is köszönetet mondott a díjat átvevő Radnóti Ákos alpolgármester.

Az év minden időszakában csodálatosan pompáznak városunk utcái. Nem véletlen, hogy a 30. Virágos Magyarország országos fődíját, a 30.000 főnél nagyobb városok kategóriájában Győr nyerte el az idén. Az önkormányzat és a Győr-Szol munkatársai is évek óta sokat tesznek azért, hogy színpompásak és rendezettek legyenek a közterek és utcák, télen-nyáron egyaránt.

A díjat Radnóti Ákos, városüzemeltetésért is felelős alpolgármester vette át a fővárosban megrendezett díjátadón. Az alpolgármester elmondta, rendkívül büszke erre a díjra, hiszen ez a legmagasabb szintű elismerés, amit ezen a területen el lehet érni. Az elmúlt évben már bizonyított a város, akkor az egyik kiemelt szakmai fődíjban részesült, de idén sikerült a legmagasabb szintre eljutni.

Az alpolgármester köszönetet mondott a munkában résztvevő összes kollégájának az önkormányzatnál és a Győr-Szol Zrt. dolgozóinak is, különösen azoknak, akik kétkezi munkájukkal hozzájárultak ehhez a kimagasló elismeréshez, amely nélkülük nem valósulhatott volna meg!