Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

Köztisztaság

Az általános köztisztasághoz hozzátartozik a Győr-Szol Zrt. kezelésében lévő burkolt felületű utak takarítása. A munkát a cég modern eszközökkel végzi. A gépi úttisztításba bevont útfelület nagysága Győrben meghaladja az egymillió négyzetmétert.

Nagy forgalmat bonyolítanak a belvárosi sétálóutcák, ezért a hatékonyság fokozása érdekében itt a gépi úttisztítást kézi takarítással egészíti ki a Győr-Szol Zrt.

A közterületek tisztán tarthatóságához nagyban hozzájárulnak az utcai szemetesek, amelyeket rendszeresen, ha kell, napjában többször is ürítenek a Győr-Szol Zrt. munkatársai. A város területén lévő utcai hulladékgyűjtők száma meghaladja a 3 500 darabot.

A közösségi közlekedés komfortjára jelentősen kihat az autóbuszvárók tisztasága. A városban lévő 484 buszmegálló és a 230 darab buszváró takarítása, karbantartása a Győr-Szol Zrt. feladata

Győrben a Győr-Szol Zrt. végzi a városi zöldterületek, a városi úthálózat és a buszmegállók takarítását, valamint az eldobált darabos szemét összeszedését, a csikktartók, utcai hulladékgyűjtő edények ürítését. A városi zöldterület nagysága összesen 5 686 002 m², a városi úthálózat hossza 762 335 kilométer, a buszmegállók száma 716, az utcai hulladékgyűjtő edények száma 2649 darab