Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

Cégünkről

GYŐR-SZOL Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt.

Győr város önkormányzata 2009 decemberében határozott arról, hogy új gazdasági társaságot hoz létre azzal a szándékkal, hogy az önálló gazdálkodást folytató négy 100 százalékos önkormányzati tulajdonú cégének (Inszol Zrt., Komszol Kft., Győrhő Kft. és Győri Városfejlesztési Kft.) működését a jövőben ennek keretében folytassa. Az új cég neve: GYŐR-SZOL Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt. (GYŐR-SZOL Zrt.) lett.

Tényleges működését 2010 októberétől kezdte meg az induláskor 12,5 milliárd forintos alaptőkéjű, 17,5 milliárdos mérlegfőösszegű vagyont kezelő, és hasonló nagyságrendű éves árbevételt elérő zrt. A cég profilja az ingatlankezeléstől a városüzemeltetésen keresztül a távhőszolgáltatásra, az energiatermelésre, a beruházási és kivitelezési munkák elvégzésére, a társasházkezelésre is kiterjed.

Főbb tevékenységek:
► Városüzemeltetés
► Ingatlangazdálkodás
► Vagyonkezelés
► Beruházás és kivitelezés
► Parkolók, pakolóházak üzemeltetése
► Piacok és vásárcsarnok üzemeltetése
Temetők fenntartása, üzemeltetése
Távhőszolgáltatás, energiatermelés
Sportingatlanok kezelése

Leányvállalatok:

A GYŐR-SZOL Zrt. százszázalékos tulajdonú leányvállalatai, a Győr+ Média Zrt., a Győri Nemzetközi Ipari Park Kft., az Arrabona Depó Kft., valamint a többségi tulajdonban lévő Jószív Temetkezési Kft. révén Győr gazdasági életének egyéb területein is jelen van.