Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

?>

Ünnepi információk – március 15.

Tájékoztató a GYŐR-SZOL Zrt. március 15-i ünnepi szolgáltatásairól és nyitvatartási rendjéről:

Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő:

A GYŐR-SZOL Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0-24 órában hívható.


Ügyfélszolgálatok:

Tekintettel a koronavírus fertőzés okozta veszélyhelyzetre a GYŐR-SZOL Zrt. Orgona utcai és Jókai utcai ügyfélszolgálati irodái zárva tartanak.
A munkanapokon 7 és 16 óra között a 96/50-50-50-es számon hívható Telefonos ügyfélszolgálat március 15-én, hétfőn nem üzemel.


Parkolás – Győr:

Utcai fizető parkolók:

Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói – a korlátozott várakozási övezetre vonatkozó szabályok betartása mellett – díjfizetés nélkül vehetőek igénybe. Március 15-én, hétfőn – a szombatra és vasárnapra vonatkozó szabályok lesznek érvényben, azaz a 9.00 és 13.00 óra közötti idősávban lehet érvényes bérlet nélkül várakozni a korlátozott várakozási övezetben.

Dr. Petz Lajos parkolóház:

Összhangban a Kormány 479/2020. (XI. 3.) Korm. rendeletével a kórház melletti Dr. Petz Lajos parkolóház használata 0-24 órában díjmentes.

Jókai, Révai, Árpád, Vásárcsarnok parkolóház, Dunakapu mélygarázs:

A 2020. november 23-án hatályba lépett 1839/2020 (XI. 21.) Korm. határozat alapján a Jókai, a Révai, az Árpád és a Vásárcsarnok parkolóház, valamint a Dunakapu mélygarázs díjfizetés nélkül vehető igénybe 19 órától másnap reggel 7 óráig. A határozatban megjelölt ingyenes parkolási idősávon kívüli időszakban a fenti létesítményekben a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.


Vásárcsarnok és Kereskedők utcája:

A győri Vásárcsarnok március 15-én, hétfőn zárva tart. A többi napon rendes nyitvatartási rend szerint várja a vásárlókat.

Tarcsay utcai piac:

A Tarcsay utcai piacon március 15-én, hétfőn nem lesz kereskedés.


Sportlétesítmények:

A veszélyhelyzet idején alkalmazandó, vonatkozó jogszabályok szerint a Magyar Vilmos Uszoda, a Bercsényi ligetben található sportlétesítmények, az Adyvárosban lévő sportpályák, valamint a Tompa utcai és Örkény utcai műfüves pályák továbbra is zárva tartanak.

A Barátság Sportparkban a futópálya és a játszótér minden nap – március 15-én is – 7 és 19 óra között használható. Fontos, hogy csak az Ifjúság körút felőli főbejárat van nyitva. A sportpark parkolója nyitvatartási időben a látogatók rendelkezésére áll.


Köztemetők – Győr:

A Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és Koroncói úti köztemetők minden nap a téli nyitvatartási rendnek megfelelően egységesen 8 és 17 óra között látogathatóak.