Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

?>

Tervezett kémiai szúnyoggyérítés augusztus 1-én

Bár a meteorológiai előrejelzések szerint augusztus 1-én, vasárnap este Győr területén megélénkülhet a szél és zivatar is kialakulhat, a Győr-Szol Zrt. a földi kémiai szúnyoggyérítés folytatását tervezi.


Amennyiben az időjárási körülmények engedik, augusztus 1-én, vasárnap földi kémiai szúnyoggyérítést végeznek Győr területén. A melegködös és ULV technológiával működő berendezések a tervek szerint az alkonyat utáni órákban dolgoznak. Ha a kedvezőtlen körülmények miatt a munka nem végezhető el, a programot a következő napon újra megkísérlik végrehajtani.

Augusztus 1-én, vasárnap a következő területeken várható a melegködös illetve ULV technológiával működő, földi kémiai gyérítést végző berendezések feltűnése:

Nagybácsa
Kisbácsa
Sárás
Püspökerdő
Likócsi ártér
Pinnyéd
Újvárosi töltés-Bécsi út
Rába töltés
Górédülő
Rabkert
Marcalvárosi kiserdő
Révfalu
Nádorvárosi temető
Városi parkok
Gyirmót horgászfalu
Gyirmót
Kismegyer
Sashegy

A melegködös gyérítést végző szerkezet működése zajhatással jár, ezért a szolgáltató kéri a lakosság elnéző türelmét. A földi kémiai gyérítés idején a szabadban tárolt gyermekjátékokat, élelmiszereket, evőeszközöket, a szabadban szárított ruhákat, a kezelés napján javasolt összegyűjteni vagy letakarni. A kezelés idejére és az azt követő egy órában javasolt az ablakokat, ajtókat zárva tartani és a külső levegőt bejuttató mesterséges szellőztető berendezéseket kikapcsolni. A kezelt területen termő zöldségeket, gyümölcsöket fogyasztás vagy feldolgozás előtt ajánlott megmosni. A kezelést végző gépkocsi közvetlen közelében tartózkodni nem szabad.