Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

?>

Metszik a fákat a közterületeken

A növények nyugalmi időszakát kihasználva fametszési munkákat végeznek ezekben a hetekben a Győr-Szol Zrt. munkatársai a közterületeken. A szolgáltató munkatervében meghatározott program szerint, valamint a területfelelősök jelzései és a lakosság igényei, bejelentései alapján azokat a növényeket veszik kezelésbe a szakemberek, melyek túlnőtték életterületüket, koronáik, ágaik zavarják a járművek vagy gyalogosok közlekedését, illetve állapotuk balesetveszélyt jelenthet nagyobb szél, vihar esetén. A nagyobb fák metszéséhez emelőkosaras autót is igénybe vesznek. A munka minden városrészt érint.

A fametszés szakmai szempontok és tapasztalatok figyelembevételével, képzett kertészeti szakemberek irányításával zajlik. A levágott ágakat, gallyakat a társaság munkatársai a helyszínen felaprítják, és azonnal elszállítják, így a nyesedék nem zavarja a közlekedést.

Győrben a közterületen álló, összesen több mint 57 000 darabot számláló faállomány kezelője a Győr-Szol Zrt. A szolgáltató egész évben nagy figyelmet fordít a növényekre, a balesetveszély megelőzése érdekében folyamatos az elszáradt ágak figyelése, szükség szerinti levágása, az elszáradt és beteg fák feltérképezése, a beavatkozások elvégzése.