Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

?>

Fametszés forgalomkorlátozásokkal

A Győr-Szol Zrt. értesíti a közlekedőket, hogy 2024. február 20-án, kedden, 21-én, szerdán valamint 22-én, csütörtökön két helyszínen forgalomkorlátozással járó fametszési munkákat végeznek.

2024. február 20-án, kedden és 21-én, szerdán Győrben a Babits Mihály utca Galamb utca és Hunyadi utca közötti szakaszán végeznek fametszési munkálatokat kosaras gépjárművekkel.

A metszési munkálatok biztonságos elvégzése érdekében február 20-án, kedden és 21-én, szerdán a Babits Mihály utca érintett szakaszát és az itt található parkolókat reggel 8 órától délután 13 óra 30 percig teljes szélességében lezárják. A gyalogos forgalmat ez idő alatt nem korlátozzák, azonban átmenetileg kialakulhat néhány perces várokozás. Érdemes csak a legszükségesebb esetben és kellő figyelemmel, körültekintéssel közlekedni a területen a gyalogosoknak is. Annak érdekében, hogy a metszési munkák mielőbb befejeződjenek, a helyszínen egyszerre két kosaras gépjármű, egy nagyteljesítményű darálógép és nagyobb létszámú földi személyzet dolgozik. Így a munkavégzés rövidebb ideig tart, viszont nagyobb hanghatással jár, ezért a szolgáltató a környéken lakók szíves türelmét és megértését kéri.

Ugyancsak kosaras autóval végzett fametszési munkák lesznek 2024. február 22-én, csütörtökön Győrben az Eötvös park Révai utca felőli oldalán.

A metszési munkálatok biztonságos elvégzése érdekében február 22-én, csütörtökön a Révai utcának a Golden Ball hotel és a Kazinczy iskola melletti sportpálya közötti szakaszát reggel 9 órától 13 óráig teljes szélességében lezárják. A parkolás a jelzett szakaszon február 22-én, csütörtökön reggel 8 órától 16 óráig tilos.

A MÁV Zrt. műszaki kapuja a büntetés-végrehajtási intézmény felől, a MÁV Zrt. Révai Miklós utcai belső parkolója az Újlak utca felől lesz megközelíthető. A lezárt szakaszra behajtani csak a MÁV Zrt. területére érvényes behajtási engedéllyel lehetséges.

A gyalogos forgalmat a munkavégzés alatt a Révai utcában sem korlátozzák, azonban átmenetileg kialakulhat néhány perces várokozás. Érdemes csak a legszükségesebb esetben és kellő figyelemmel, körültekintéssel közlekedni a területen a gyalogosoknak itt is. Annak érdekében, hogy a metszési munkák mielőbb befejeződjenek, a kosaras gépjármű mellett ezen a helyszínen is egy nagyteljesítményű darálógép és nagyobb létszámú földi személyzet dolgozik. Így a munkavégzés rövidebb ideig tart, viszont nagyobb hanghatással jár, ezért a szolgáltató a környéken lakók szíves türelmét és megértését kéri.