Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

?>

Kiadó helyiségek a vásárcsarnokban

A GYŐR-SZOL Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt. hirdetmény útján bérbe a vásárcsarnok területén található egyes üzlethelyiségeit.

A pályázatban meghirdetett nem lakás célú ingatlanokra 1 évre szóló, határozott idejű bérleti szerződés köthető. A bérleti szerződés a lejártát követően a bérlő kérelme és a bérbeadó döntése alapján – amennyiben a bérlőnek nincs bérleti díj- és közszolgáltatási díj tartozása a bérbeadó és a közszolgáltatók felé – meghosszabbítható.

Az üzletek külön-külön is pályázhatóak.

Az üzlet kizárólag kiskereskedelmi tevékenység céljára vehető igénybe.

A pályázat nyertese az a személy, aki a bérbeadóhoz történő befizetés teljes összegét tekintve a legelőnyösebb pályázatot nyújtja be, aki a legmagasabb összegű havi bérleti díjat, vagy a legtöbb havi bérleti díj előre történő megfizetését vállalja, amennyiben nincs bérleti díj és közszolgáltatási díj tartozása sem a bérbeadó, sem a közszolgáltatók felé. Azonos ajánlatok esetén az a személy, aki a pályázatát előbb nyújtotta be.

A pályázatot írásban kell megküldeni a GYŐR-SZOL Zrt. 9024 Győr, Orgona u. 10., vagy a GYŐR-SZOL Zrt. Vásárcsarnok, Győr, Herman O. u. 25. szám alatti postai címre.

További részletek: https://www.gyorszol.hu/palyazati-hirdetmeny/