Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

?>

Változnak a parkolóházak díjai

A Győr-Szol Zrt. a város parkolóházainak üzemeltetőjeként az elmúlt években igyekezett megtartani szolgáltatásainak megszokott minőségét és fenntartani azok igénybevételének változatlan díjait. A sok esetben közel tíz éve megszabott tarifák még a COVID-19 járvány okozta megpróbáltatások és a veszélyhelyzet idején több hónapra bevezetett parkolási díjmentesség okozta bevétel kiesés ellenére is változatlanok maradtak.

A mélygarázs a parkolóházak, parkolóudvarok üzemeltetési költségeinek drasztikus emelkedése azonban lépéskényszerbe hozta a szolgáltatót annak érdekében, hogy ügyfeleit, a városban közlekedőket továbbra is kiszolgálhassa.  Az elmúlt hónapok során egyértelművé vált, hogy a folyamatosan emelkedő üzemeltetési költségek és robbanásszerűen növekedő energiaárak mellett, takarékossági intézkedések bevezetése árán sincs lehetőségünk fenntartani változatlan díjszabás mellett parkolási létesítményeink működtetését.

A fent leírtak miatt a díjak emelése vált szükségessé. A parkolási létesítményekben 2022. október elsejétől alkalmazott díjakról részletesen tájékozódhat a Parkolás / Parkolóházak menüpontnál vagy az alábbi oldalon:

https://www.gyorszol.hu/parkolohazak/