Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

?>

Ünnepi információk

Tájékoztató a Győr-Szol Zrt. ünnepi szolgáltatásairól és nyitvatartási rendjéről:

Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő:
A Győr-Szol Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0-24 órában hívható.

Ügyfélszolgálatok:
Április 7-én, nagypénteken és április 10-én, húsvéthétfőn a Győr-Szol Zrt. Orgona utcai és Jókai utcai ügyfélszolgálati irodái egységesen zárva tartanak, a telefonos ügyfélszolgálat nem működik.

Parkolás – Győr:

Jókai, Révai, Árpád, Vásárcsarnok, Dr. Petz Lajos parkolóház, Dunakapu mélygarázs:
A Jókai, a Révai, az Árpád, a Vásárcsarnok és a Dr. Petz Lajos parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.

Utcai fizető parkolók:
Április 7-én, nagypénteken, április 8-án, nagyszombaton, április 9-én, húsvétvasárnap és április 10-én, húsvéthétfőn Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat, valamint a Széchenyi István Egyetem P5 és P6 jelű fizetőparkoló zónájának beállói díjfizetés nélkül vehetőek igénybe.

Vásárcsarnok és Kereskedők utcája:
A győri Vásárcsarnok április 7-én, nagypénteken, április 9-én, húsvétvasárnap és április 10-én, húsvéthétfőn zárva tart, április 8-án, nagyszombaton 6 és 14 óra között várja a vásárlókat.

Dunakapu téri piac:
A Dunakapu téri piacon április 8-án, nagyszombaton 6 és 13 óra között lesz kereskedés.

Sportingatlanok:
A Barátság Sportpark április 7-én, nagypénteken és április 8-án, nagyszombaton rendes nyitvatartási rend szerint, azaz 7 és 22 óra között látogatható, míg április 9-én, húsvétvasárnap és április 10-én, húsvéthétfőn korlátozott nyitva tartással üzemel. Utóbbi két napon a kiszolgáló létesítmény zárva lesz, míg a játszótér, a futópálya és a park további sporteszközei használhatóak.

Köztemetők – Győr:
A Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és Koroncói úti köztemetők a nyári nyitvatartási rendnek megfelelően egységesen 7 és 20 óra között látogathatóak. A fenti temetőkben megkezdték a korábban téliesített közkutak üzembe helyezését, a húsvéti ünnepekre valamennyi sírkertben lesz vízvételi lehetőség.