Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

?>

Ünnepi információk – 2021. pünkösd

Tájékoztató a Győr-Szol Zrt. pünkösdi ünnepi szolgáltatásairól és nyitvatartási rendjéről:

Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő:

A Győr-Szol Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0-24 órában hívható.

Ügyfélszolgálatok:

A munkanapokon 7 és 16 óra között a 96/50-50-50-es számon elérhető Telefonos ügyfélszolgálat május 24-én, hétfőn nem üzemel. A Győr-Szol Zrt. Orgona utcai és Jókai utcai ügyfélszolgálati irodái május 24-én, hétfőn zárva tartanak, május 25-én, kedden reggel 8 órától – a veszélyhelyzetre vonatkozó szabályok betartása mellett – újra lesz lehetőség személyes ügyintézésre az irodákban.

Parkolás – Győr:

Utcai fizető parkolók:

Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói – a korlátozott várakozási övezetre vonatkozó szabályok betartása mellett – díjfizetés nélkül vehetőek igénybe. A pünkösdi hétvégén, azaz május 22-én, szombaton, május 23-án, vasárnap és május 24-én, hétfőn a szombatra és vasárnapra vonatkozó szabályok lesznek érvényben, tehát a 9 és 13 óra közötti idősávban lehet érvényes bérlet nélkül várakozni a korlátozott várakozási övezetben.

Dr. Petz Lajos parkolóház:

Összhangban a 479/2020. (XI. 3.) Kormányrendelettel a kórház melletti Dr. Petz Lajos parkolóház használata 0-24 órában díjmentes.

Jókai, Révai, Árpád, Vásárcsarnok parkolóház, Dunakapu mélygarázs:

A 1839/2020 (XI. 21.) Korm. határozat alapján a Jókai, a Révai, az Árpád és a Vásárcsarnok parkolóház, valamint a Dunakapu mélygarázs díjfizetés nélkül vehető igénybe 19 órától másnap reggel 7 óráig. A határozatban megjelölt ingyenes parkolási idősávon kívüli időszakban a fenti létesítményekben a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.

Vásárcsarnok és Kereskedők utcája:

A győri Vásárcsarnok május 23-án, vasárnap és május 24-én, hétfőn zárva tart, május 22-én, szombaton 6 és 14 óra között várja a vásárlókat.

Dunakapu téri piac:

A Dunakapu téri piacon május 22-én, szombaton 6 és 13 óra között lesz kereskedés.

Sportlétesítmények:

A Barátság Sportpark május 23-án, vasárnap és május 24-én, hétfőn korlátozott nyitva tartással üzemel. A műfüves pályák és a kiszolgáló létesítmény zárva lesznek, míg a játszótér, a futópálya és a park további sporteszközei használhatóak.

A Bercsényi ligetben május 23-án, vasárnap és május 24-én, hétfőn reggel 7 órától 22 óráig szabadon használható a KRESZ-park. A fitnesspark, illetve a sportpályák a fenti két napon zárva tartanak.

Tompa utcai műfüves futballpálya május 22-én, szombaton, május 23-án, vasárnap és május 24-én, hétfőn reggel 8 órától 21 óráig tart nyitva.

Ifjúság körúti rekortán („kék”) futballpálya május 22-én, szombaton, május 23-án, vasárnap és május 24-én, hétfőn reggel 8 órától 21 óráig tart nyitva.

Kodály Zoltán úti kosárlabdapálya május 22-én, szombaton, május 23-án, vasárnap és május 24-én, hétfőn reggel 8 órától 20 óráig tart nyitva. A kosárlabda-pályát csak a sportolói igazolvánnyal rendelkező 18. életév alatti személyek és edzőik, vagy a védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek vehetik igénybe.

Köztemetők – Győr:

A Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és Koroncói úti köztemetők minden nap egységesen 7 és 20 óra között látogathatóak.