Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

Vásárcsarnok

A felújított győri vásárcsarnok 2019. november 15-én, pénteken reggel 6 órakor nyitotta meg kapuit.

A teljes rekonstrukción átesett épületben a korábbinál lényegesen jobb körülmények között, komfortos környezetben kínálják portékáikat a termelők, kereskedők és vásárolhatnak a látogatók. A nagyobb hasznos területnek, a több üzletnek köszönhetően az áruválaszték is bővült. A beruházás részeként elkészült a csarnokkal közvetlen összeköttetésben lévő pakolólemez, így az autóval érkezők is kényelmesen találnak járművüknek megállóhelyet.

Nyitvatartás:

 

Hétfő: ZÁRVA
Kedd: 6–14
Szerda: 6–14
Csütörtök: 6–14
Péntek: 6–14
Szombat: 6–14
Vasárnap: 6–11

 

Gombavizsgálat: szerdán, pénteken és szombaton, 6 és 11 óra között. 

Mint ismeretes, Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Győr-Szol Zrt. mint konzorciumi partner a győri vásárcsarnok épületének átalakítására, a hozzá kapcsolódó parkolólemez építésére és a létesítményhez tartozó terület megújítására a Zöld város kialakítása Győrben (TOP – 6.3.2-15-GY1-2016-00001) projekt keretében 3 milliárd forint támogatást nyert. Az összességében 3,7 milliárd forintba kerülő program keretében teljesen felújították a vásárcsarnokot, parkolólemezt építettek, megszépültek a környező terek, zöldterületek.

 

A Herman Ottó utcai vásárcsarnok felújítását, hozzá kapcsolódóan parkolólemez építését, valamint zöldterület-fejlesztést is tartalmazó projekt 2018 júliusában vette kezdetét. Magának a győri vásárcsarnok épületének átfogó rekonstrukciós munkálatai tavaly szeptember első felében kezdődtek.

 

A beruházás eredményeképpen egy korszerű gépészeti technológiával rendelkező csarnoképület valósult meg. Az új, akadálymentesített vásárcsarnokban összesen 51 üzletet alakítottak ki, ami 10 egységgel több, mit az átépítés előtt volt, ezáltal bővül a kínálat. Készült továbbá 4 darab elárusítópult is. A boltok áruval történő ellátása immár zárt rendszerben történik. Az új vásárcsarnok komfortját többek között a vásárlókat kiszolgáló lift, mozgólépcső, a főbb bejáratoknál önműködő ajtó és automata légcserélő rendszer fokozza, a biztonságról tűzjelző rendszer gondoskodik. A létesítmény villamos áram ellátásában megjelenik a zöld energia, amelyet az épület tetejére telepített napelemes rendszer szolgáltat. Az új vásárcsarnok távfűtött, a jobb helykihasználás érdekében padlófűtés üzemel. A piactéren az őstermelők immár jobb körülmények között, továbbra is bő választékban értékesítik a felhozatalukban szereplő zöldségeket és gyümölcsöket.

blank

A beruházás keretében a csarnok és a parkolólemez közötti területen megépült a kereskedők utcája is. Ez a ruha, iparcikk és szezonális termékek árusítására kijelölt terület díszburkolatot és tetőt kapott. A kereskedők utcájában 30 stand található. A korábban a vásárcsarnok melletti faházakban üzemelő büfék a vásárcsarnokba integrálódnak, így a 8 vendéglátóegység ugyancsak a komfortot emeli.

 

A vásárcsarnok épülete közvetlen kapcsolatban áll a szomszédságában felépült parkolólemezzel, ahol minden megkezdett óra 100 forintba kerül.

Üzletek

 hentesáru

Széles Húsüzlet Vásárcsarnok

 • 9023 Győr, Herman Ottó u. 25. Térkép
 • Tel.: +36203919535
 • Üzletvezető: Andorka Zoltán
 • Fizetési módok:
 • Készpénz, Bankkártya, -Erzsébet kártya, -Szép kártya (OTP/K&H)
 • Nyitvatartás:
  • Hétfő: Zárva
  • Kedd-Szombat: 6-14-ig
  • Vasárnap: Zárva

Üzemeltető:

Cégnév: Széles Húsüzlet Kft
Szolgáltató székhelye: 9073 Bőny, Rákóczi F. u. 10.

Elérhetőség: info@szeleshus.hu
Szolgáltató egyéb elérhetősége

+36207729318

 

 

 

hentesáru

 pékség

 tej, tejtermék

 borászat

 pékség

A Bedő Pékség 1993-ban kezdte meg működését egyetlen kézműves búzakenyér recepttel.

Az a kenyér lett a Győrben híres Bedő Jani kézműves búzakenyere.

A hosszú évek alatt számos fejlesztésnek köszönhetően több mint kétszáz féle sós és édes termékkel, valamint 15 különböző ízvilágú kenyérrel örvendeztetjük meg vásárlóinkat.

Saját fejlesztésű Komlóvölgyi rozskenyerünk fantázianevét a péküzem elhelyezkedése ihlette, mivel Ménfőcsanakon a Komlóvölgyben található.

A Vásárcsarnokban lévő üzletünkbe, naponta kétszer szállítjuk péküzemünkből a frissen kisült pékárut.

Várjuk Önt is szeretettel az I. emeleten.

Üdvözlettel: A Bedő Pékség Vásárcsarnok csapata.

 

 

baromfihús

hús, hentesáru

 pékség

hús, hentesáru

Sajtbolt, tej, tejtermék

Kedves Vásárlóink, a háztáji és kézműves tejtermékek boltja a vásárcsarnok emeletén a parkoló bejárata felöli részén található, a 24. számú üzlethelységben.

Boltunk 2012 óta üzemel a győri vásárcsarnokban.

Termékeink, mondhatni egész Kárpát-medence termelőinek összessége. Ínyenceknek ajánljuk különlegességeinket: a magyar kézműves joghurtokat, krémsajtokat, sajtokat, torockói érlelt sajtokat Erdélyből, vagy a Nagyszalatnya-i díjnyertes bryndza, juhtúrót. Várjuk azokat a vásárlókat is, akik kiváló alapanyagokból szeretnék elkészíteni ételeiket házi tejfölből, hagyományos kimért vajból illetve házi tejszínből.  Több mint egy éve, a megújult vásárcsarnok új üzlethelysége lehetőséget adott, termékeink bővítésére, így a krémek kedvelőit legyen vegán, vega, vagy húskedvelő egyaránt várjuk nagy szeretettel.

 virág, ajándék

folyóirat, napilap

női ruházat

 cipő

ruházat

Tojáspont tojás

mezőgazdasági bolt

 vendéglátóipari egység

vendéglátóipari egység

 vendéglátóipari egység

 vendéglátóipari egység

vendéglátóipari egység

 vendéglátóipari egység

 vendéglátóipari egység

 savanyúság, zöldség-gyümölcs

 savanyúság

savanyúság

 pult

A finom íz mindenkinek jár!

Keresse édességes pultunkat a Vásárcsarnok emeletén.

pult

Székely Lelkecske Kft.

Székely és Magyar kézműves termékek széles választéka:
– Parajdi só termékek, fűszeres ételízesítők
– Kárpát medencei szálas teák, cseppek, tinktúrák
– Adalékmentes szörpök, lekvárok cukormentes változatban is
– Zöldségkrémek, Bio termékek
– Őrségi BATA Porta magolajak
– Glutén és cukormentes termékek
– Csiki sör, párlatok, likőrök
– Erdélyi és helyi kézműves különlegességek és Reform élelmiszerek

Egy hely, ahol közelebb hozzuk Erdély Önhöz!

pult

szerszámélezés

„Hajáru, osztrák,német vegyiáru jó áron”

Gyermekkortól a szép korig, játéktól az Illatszerig

Gyerkőcének, unokájának vagy gyermek ismerősének játékot keres, azt nálunk megtalálja.

Az általános illatszerek mellett parfümutánzatok széles választékával várjuk jelenlegi és leendő vásárlóinkat. 

Nyáron napszemüvegek gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt.

Fáj a lába, zokniját ANDORKA sátrában megtalálja.

Harisnyanadrágok nagy választékban kaphatók (15-20-40-50 Denes).

Várjuk Kedves Vásárlóinkat!

Kiss József és Kissné Adrienn a győri vásárcsarnok egyik zöldség és gyümölcs kereskedői, valamint termelői vagyunk hosszú évek óta.

Előszőr őstermelőként voltunk jelen, majd kialakítottuk vállalkozásunkat. A célunk az, hogy a kedves vásárlók igényeit ki tudjuk elégíteni, hiszen így egész évben kiváló minőségű zöldség-gyümölcshöz juthatnak hozzá. Arra törekszünk, hogy az, amit Önöknek kínálunk I. osztályú friss és ízletes legyen.

Az idők változnak, az árak magasak. A multikkal a versenyt nem igazán tudjuk felvenni, de egyre több ember rájött és idővel rá fog jönni, hogy olcsón jó minőséget nem lehet vásárolni! Amit mi kínálunk Önöknek, abból nem igazán kerül a kukába semmi. Mi történik a rossz ízű, vagy silány termékkel? Legalább a fele a kukába landol. Érdemes egy kicsit számolni, majd rájön mindenki, mi az, ami igazán sokba került.
Azoknak a vásárlóknak, akik folyamatosan visszatérnek hozzánk, nagyon köszönjük a belénk vetett bizalmat, kedvességet és jóleső szavakat. Továbbra is szeretettel várunk minden régi és új vásárlót a vásárcsarnokban található standunknál a mozgólépcső lábánál.
Mindennap csak jót, Tőlünk-Önöknek!