Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

?>

Ünnepi információk – 2021. húsvét

Tájékoztató a Győr-Szol Zrt. ünnepi szolgáltatásairól és nyitvatartási rendjéről:

Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő:

A Győr-Szol Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0-24 órában hívható.

Ügyfélszolgálatok:

A munkanapokon 7 és 16 óra között a 96/50-50-50-es számon elérhető Telefonos ügyfélszolgálat április 2-án, nagypénteken és április 5-én, húsvéthétfőn nem üzemel.

Tekintettel a védelmi intézkedések meghosszabbításáról szóló 143/2021. (III. 27.) Korm. rendeletben foglalt szabályokra, a Győr-Szol Zrt. Orgona utcai és Jókai utcai ügyfélszolgálati irodái zárva tartanak.

Parkolás – Győr:

Utcai fizető parkolók:

Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói – a korlátozott várakozási övezetre vonatkozó szabályok betartása mellett – díjfizetés nélkül vehetőek igénybe. A húsvéti ünnepek alatt, azaz április 2-án, nagypénteken, április 3-án, nagyszombaton, április 4-én, húsvétvasárnap és április 5-én, húsvéthétfőn a szombatra és vasárnapra vonatkozó szabályok lesznek érvényben, tehát a 9 és 13 óra közötti idősávban lehet érvényes bérlet nélkül várakozni a korlátozott várakozási övezetben.

Dr. Petz Lajos parkolóház:

Összhangban a 479/2020. (XI. 3.) Kormányrendelettel a kórház melletti Dr. Petz Lajos parkolóház használata 0-24 órában díjmentes.

Jókai, Révai, Árpád, Vásárcsarnok parkolóház, Dunakapu mélygarázs:

A 2020. november 23-án hatályba lépett 1839/2020 (XI. 21.) Korm. határozat alapján a Jókai, a Révai, az Árpád és a Vásárcsarnok parkolóház, valamint a Dunakapu mélygarázs díjfizetés nélkül vehető igénybe 19 órától másnap reggel 7 óráig. A határozatban megjelölt ingyenes parkolási idősávon kívüli időszakban a fenti létesítményekben a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.

Vásárcsarnok és Kereskedők utcája:

A győri Vásárcsarnok április 2-án, nagypénteken, április 4-én, húsvétvasárnap és április 5-én, húsvéthétfőn zárva tart, április 3-án, nagyszombaton 6 és 14 óra között várja a vásárlókat.

Tarcsay utcai piac:

A Tarcsay utcai piacon április 3-án, nagyszombaton 6 és 14 óra között lesz kereskedés.

Sportlétesítmények:

A veszélyhelyzet idején alkalmazandó, vonatkozó jogszabályok szerint a Magyar Vilmos Uszoda, a Bercsényi ligetben található sportlétesítmények, az Adyvárosban lévő sportpályák, valamint a Tompa utcai és Örkény utcai műfüves pályák továbbra is zárva tartanak.

A Barátság Sportparkban a futópálya és a játszótér minden nap 7 és 19 óra között használható. Fontos, hogy csak az Ifjúság körút felőli főbejárat van nyitva. A sportpark parkolója nyitvatartási időben a látogatók rendelkezésére áll.

Köztemetők – Győr:

Összhangban a védelmi intézkedések meghosszabbításáról szóló 143/2021. (III. 27.) Korm. rendeletben foglalt szabályokkal a Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és Koroncói úti köztemetők április elsejétől minden nap egységesen 7 és 19 óra között látogathatóak.