Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

?>

Palánták és primőrök a győri piacokon

Megkezdődött a palántaszezon a győri piactereken. A vásárcsarnokban, a belvárosi virágpiacon valamint a Dunakapu téren is sokféle növényből választhatnak a vásárlók, és primőr termékekből is egyre színesebb a felhozatal.

Győrben a hagyományos palántavásárlási időszakban, áprilisban és májusban több mint tucatnyi termelő tűnik fel a vásárcsarnok asztalainál, akik ellátják a vásárlókat a kiváló minőségű zöldség- és gyümölcsnövendékekkel. A paradicsomból és paprikából sok fajtát vihetnek haza a látogatók, de zellert, padlizsánt, karalábét, epret is ültethetnek a kertészkedni szeretők.

Aki pedig enni szeretné a zöldségeket és gyümölcsöket, az sem csalódik, ha kilátogat a vásárcsarnokba és a piacterekre, hiszen az őstermelők és a kereskedők is kínálják már a primőröket, főleg a zsenge retket, az újhagymát, a fejes salátát, a szabadföldi magyar epret, és a paradicsomból is egyre nagyobb a választék.

Palántaárusokkal a virágpiacon is találkozhatnak a vásárlók, amihez szerdán és szombaton ugyancsak széles palántakínálattal és teljes zöldség-gyümölcs palettával csatlakozik a Dunakapu téri piac.