Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

?>

Online is fizethető a parkolási pótdíj

Új online ügyintézési lehetőséget kínál a Győr-Szol Zrt. hivatalos honlapja. A nemrégiben teljeskörűen megújult portálon már van lehetőség a parkolási pótdíjak online rendszerben történő rendezésére. A korábban is létező személyes, csekkes vagy átutalásos befizetési forma mellett így egy egyszerűbb, kényelmesebb lehetőség áll a felhasználók rendelkezésére.

Már rendelkezésre áll a www.gyorszol.hu honlapon a parkolási pótdíjak befizetésének online lehetősége. A szolgáltató weboldalának nyitólapjáról a parkolás vagy az online ügyintézés ikonjára kattintva juthatnak el a felhasználók a parkolási pótdíjbefizetés menüponthoz, ahol választhatják a pótdíjfizetés egyszerű és biztonságos módját az OTP SimplePay rendszeren keresztül. A kötelezettség teljesítéséhez nincs szükség előzetes regisztrációra, éppen ezért a pénzügyi szolgáltatást nyújtó bank kéri a fizetéskor a felhasználó személyes adatait, melyeket azonban a Győr-Szol Zrt. semmilyen formában nem kezel, és nem őriz meg.

A pótdíj befizetése ugyan mindenki számára kellemetlen kötelezettség, az online rendezés lehetőségével azonban legalább a további kényelmetlenségek elkerülhetők, az ügyfelek gyorsan és egyszerűen, személyes megjelenés vagy postai sorban állás nélkül lezárhatják az eljárást, elkerülve a bírság összegének további növekedését.

https://www.gyorszol.hu/potdij/