Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

?>

Kinyitott a Dunakapu téri piac

Húsvétot követő szombaton, április 10-én tért vissza a piac a Dunakapu térre.

Dr. Dézsi Csaba András polgármester korábban elmondta, sok győri várja vissza a piacot az egykori közkedvelt helyszínre, ezért is tett ígéretet a visszaköltöztetésére. Az első piacnap április 10-én, szombaton volt a belváros szívében.

A régi helyszínen, megújult formában, egységes, igényes megjelenésű árusító helyeken fogadják a vásárlókat a kereskedők. Az őstermelők standjai a tér középső részén helyezkednek el, míg a Széchenyi tér felőli oldalon a nem élelmiszer jellegű kereskedés kapott helyet, a túloldalon pedig az úgynevezett mozgó árus installációk. Természetesen a gasztro-faházak sem maradnak ki a kínálatból, de a jelenlegi szabályok miatt itt csak elvitelre vásárolhatunk.

A piacon találunk majd többek között friss zöldséget, gyümölcsöt, füstölt húsokat, sajtokat, virágot, pékárut, mézet és lekvárokat, de az élelmiszer mellett ruhanemű és konyhai felszerelés is szerepel a kínálatban.

A Dunakapu téri piac minden szerdán és szombaton reggel 6 és 13 óra között várja a vásárlókat.

Az üzemeltető Győr-Szol Zrt. arra kéri az érdeklődőket, hogy az aktuális járványügyi szabályokat – különös tekintettel a szájat és orrot eltakaró maszk viselésére és a 1,5 méteres távolság megtartására – betartva látogassanak el a megújult piacra.