Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

?>

Gombavizsgálat a Dunakapu téri piacon

Sikeresen debütált a Dunakapu térre visszaköltözött piac az elmúlt hétvégén. Az időjárás kegyeibe fogadta az árusokat és a vevőket, nyüzsgő forgatag népesítette be a teret a premier napján. A következő hetekben várhatóan még színesebb lesz a kínálat, április 17-től, szombattól pedig már gombavizsgálói szolgáltatást is igénybe vehetnek a piacirodában.

Folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal, áruféleségekkel találkozhatnak a következő időszakban a Dunakapu téri piacozók. Április 17-től minden szombaton reggel 6 órától 11 óráig lesz ingyenes gombavizsgálat egészen a szezon végéig. A szakértőt a mélygarázs kijárójával szemben lévő piacirodában találják meg a gombászok, hiszen csak a bevizsgált terméket szabad fogyasztani illetve árusítani. Talán még sokak nem tudnak róla, de ugyanebben az épületben vágott baromfit is vásárolhatnak.

A vásárcsarnokban is lesz lehetőség jövő héttől ingyenes gombavizsgálatra, itt szerdánként és csütörtökönként ugyancsak reggel 6 óra és 11 óra közötti időben áll rendelkezésre a szakértő a létesítmény emeltén, a parkolóházba nyíló kijárat mellett.

A sikeres bemutatkozást követően a kereskedők, őstermelők érdeklődése is fokozódott, a piacot üzemeltető Győr-Szol Zrt.-hez, több árusítási igény is beérkezett, így a jövőben várhatóan még szélesebb árukínálattal várja majd a vevőket a piac a Dunakapu téren.