Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

?>

Fertőtlenítik a játszótereket

Dr. Dézsi Csaba András polgármester kezdeményezésére, a járvány terjedésének csökkentése érdekében a Győr-Szol Zrt. megkezdte a kezelésében lévő játszóterek, kültéri fittness eszközök fertőtlenítését.

A jó idő közeledtével várhatóan egyre többen keresik fel a játszótereket, ezért a szolgáltató megkezdi a rendszeres fertőtlenítésüket. A munka során közel 140 játszótér fertőtlenítését végezik a Győr-Szol munkatársai. Különös figyelmet fordítanak a kapukilincsek, fogódzkodók, csúszófelületek tisztítására.

A játszóterek kapujára, vagy ahol kerítés nincs, az eszközök valamelyikére, jól látható helyre kitesz a szolgáltató egy fertőtlenítési naplót, melyen szerepel az elvégzett fertőtlenítés pontos ideje. A játszótereket a fertőtlenítéstől számított 30 percig nem szabad használni.

A fertőtlenítés senkit sem mentesít az érvényben lévő járványügyi előírások betartása alól, és továbbra is szükség van a higiéniai szabályok betartására, például a rendszeres és alapos kézmosásra. A játszótereket továbbra is mindenki saját felelősségére használhatja!