Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

Társasházkezelés

A Győr-Szol Zrt. társasházkezelő üzletága közös képviseleti tevékenysége teljes körű, műszaki, pénzügyi és jogi képviseletet is ellát a megfelelő képzettségű tapasztalt szakemberekkel. A Győr-Szol Zrt. 378 társasház közös képviselője, ami közel 15 ezer elégedett ügyfelet jelent.

A társasházak anyagi biztonságát a zárt rendszerű pénzkezelés biztosítja. Az üzletág által kezelt társasházak komoly tartalékokat tudtak felhalmozni az elmúlt években, ami lehetővé tette számukra az önkormányzati, állami és európai uniós támogatások felhasználását, sikeresen vesznek részt a zöld beruházási programban, az Otthon Melege beruházási programban, vagy a városképi pályázaton.

A társasházi kezelést igénybe vevő megbízók száma folyamatosan emelkedik, köszönhetően a megbízható és követhető gazdálkodásnak. A társasház-kezelési program kidolgozása előtt a szolgáltató szakemberei áttekintik a várható közös képviseleti munkát, és ez alapján tesznek ajánlatot a közös képviseleti díjra. Szakszerű információkat kínálunk különböző takarékossági megoldásokra, mind pénzügyi, mind műszaki kérdésekben, beleértve a pályázati lehetőségeket is.