Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

?>

Ünnepi információk – húsvét

Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő:

A Győr-Szol Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0-24 órában hívható.

Ügyfélszolgálatok:

2024. március 29-én, nagypénteken és április 1-én, húsvéthétfőn a Győr-Szol Zrt. Orgona utcai, Jókai utcai és az ETO Park első emeletén lévő ügyfélszolgálati irodái egységesen zárva tartanak, a telefonos ügyfélszolgálat nem működik.

Parkolás:

A Jókai, a Révai, az Árpád, a Vásárcsarnok, a Dr. Petz Lajos és a Kodály parkolóházban, a Dunakapu mélygarázsban, valamint a Fürdő téri parkolóban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.

Március 29-én, nagypénteken, március 30-án, nagyszombaton, március 31-én húsvétvasárnap és április 1-én, húsvéthétfőn Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat, valamint a Széchenyi István Egyetem P5 és P6 jelű fizetőparkoló zónájának beállói díjfizetés nélkül vehetőek igénybe.

Vásárcsarnok és Kereskedők utcája:

A győri Vásárcsarnok március 29-én, nagypénteken, március 31-én, húsvétvasárnap és április 1-én, húsvéthétfőn zárva tart, március 30-án, nagyszombaton 6 és 14 óra között várja a vásárlókat.

Dunakapu téri piac:

A Dunakapu téri piacon március 30-án, nagyszombaton 6 és 14 óra között lesz kereskedés.

Sportingatlanok:

A Barátság Sportpark március 29-én, nagypénteken, március 31-én, húsvétvasárnap és április 1-én húsvéthátfőn korlátozott nyitva tartással üzemel. A műfüves pályák nyitva, a kiszolgáló létesítmény zárva lesznek, míg a játszótér, a futópálya és a park további sporteszközei használhatóak. Március 30-án, szombaton a létesítmény a rendes nyitvatartási rend szerint 7 és 22 óra között látogatható.

A Bercsényi ligetben a fitnesspark, illetve a sportpályák március 29-én, nagypénteken, március 31-én, húsvétvasárnap és április 1-én húsvéthátfőn zárva tartanak, március 30-án, szombaton 7 és 21 óra között vehetőek igénybe.

Köztemetők – Győr:

A Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és Koroncói úti köztemetők március 29-én, nagypénteken, március 30-án, nagyszombaton és március 31-én, húsvétvasárnap a téli nyitvatartási rendnek megfelelően egységesen 8 és 17 óra között látogathatóak. Április 1-től a temetők a nyári nyitva tartás szerint 7 és 20 óra között vannak nyitva.