Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

?>

Ünnepi információk (2023. pünkösd)

blank

Tájékoztató a Győr-Szol Zrt. pünkösdi ünnepi szolgáltatásairól és nyitvatartási rendjéről:

Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő:
A Győr-Szol Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0-24 órában hívható.

Ügyfélszolgálatok:
Május 29-én, hétfőn a Győr-Szol Zrt. Orgona utcai és Jókai utcai ügyfélszolgálati irodái egységesen zárva tartanak, a telefonos ügyfélszolgálat nem működik.

Parkolás – Győr:

Jókai, Révai, Árpád, Vásárcsarnok, Dr. Petz Lajos parkolóház, Dunakapu mélygarázs:
A Jókai, a Révai, az Árpád, a Vásárcsarnok és a Dr. Petz Lajos parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.

Utcai fizető parkolók:
Május 28-án, vasárnap és május 29-én, hétfőn Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat, valamint a Széchenyi István Egyetem P5 és P6 jelű fizetőparkoló zónájának beállói díjfizetés nélkül vehetők igénybe.

Vásárcsarnok és Kereskedők utcája:
A győri Vásárcsarnok május 28-án, vasárnap és május 29-én, hétfőn zárva tart, május 27-én, szombaton 6 és 14 óra között várja a vásárlókat.

Dunakapu téri piac:
A Dunakapu téri piacon május 27-én, szombaton 6 és 13 óra között lesz kereskedés.

Sportingatlanok:
A Barátság Sportpark május 28-án, vasárnap rendes nyitvatartási rend szerint, míg május 29-én, hétfőn korlátozott nyitva tartással üzemel. Utóbbi napon a kiszolgáló létesítmény zárva lesz, míg a játszótér, a futópálya és a park további sporteszközei használhatóak. A Barátság Sportpark büféje folyamatosan működik, május 28-án, vasárnap és május 29-én, hétfőn is 15 és 22 óra között várja vendégeit.

Köztemetők – Győr:
A Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és Koroncói úti köztemetők a nyári nyitvatartási rendnek megfelelően egységesen 7 és 20 óra között látogathatóak.