Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

?>

Új ügyfélszolgálati iroda az ETO Parkban

Tovább bővítette ügyfélbarát szolgáltatásait a Győr-Szol Zrt. Társaságunk 2023. szeptember 15-én megnyitotta új ügyfélszolgálati irodáját az ETO Park első emeletén, így a városban a már meglévő két irodahelyiség mellett egy újabb ügyfélszolgálati iroda áll a győriek rendelkezésére, ahol intézhetik a szolgáltató tevékenységeivel kapcsolatos ügyeiket.

A Győr-Szol Zrt. személyes ügyfélszolgálatait eddig az Orgona utcában, illetve a belvárosban, a Jókai utcában kereshették fel az ügyfelek. A két ügyfélszolgálati irodában évente közel harmincezer ügyet intéznek a győri lakosok.

2023. szeptember 15-től az említetteken kívül már az ETO Park első emeletén megnyitott irodát is felkereshetik ügyfeleink. A létesítmény könnyen megközelíthető, az autóval érkezők számára a parkolási lehetőség biztosított, az irodahelyiségben kialakított két munkaállomáson a Társaság tevékenységéhez kapcsolódó valamennyi ügycsoporttal kapcsolatban segítséget nyújtanak a munkatársak. A felnőtt ügyfelekkel érkező gyermekek számára játszósarok áll rendelkezésre, ahol a várakozás ideje alatt kellemesen eltölthetik az időt.

„Az volt a célunk, hogy olyan környezetet alakítsunk ki, amely kellemes, barátságos, ahol családbarát módon tudják elintézni a dolgaikat az ügyfeleink. A gyerekeket egy kis játszósarok is várja.” – mondta el az iroda megnyitóján Prédl Antal, a Győr-Szol Zrt. vezérigazgatója.

Az átadón megjelent dr. Dézsi Csaba András polgármester is, aki hangsúlyozta: a nyitott városházához hozzátartozik a kommunikáció a város lakóival, a Győr-Szol pedig sokrétű szolgáltatást nyújt, ezért szükséges a személyes kapcsolattartás az ügyfelekkel. Másrészt azért is praktikus az új iroda, mert más szolgáltatók is ide költöztek, így egy helyen lehet a különböző ügyeket intézni.

„Egyre többen jönnek ide, mi pedig odavisszük a szolgáltatást, ahol sokan megfordulnak. Fejlesztjük Gyárvárost, Győrt, jó úton haladunk a Győr-Szollal is, hogy a szolgáltatásokat emberközelibbé tegyük. Győr az ügyfélbarát város” – emelte ki a polgármester.

Egyebek mellett intézhetőek az ETO Parkban első emeletén található irodában a távhőszolgáltatással, a parkolással, illetve a bérleményekkel, kapcsolatos ügyek, hogy csak a leggyakrabban előforduló ügycsoportokat említsük. Az iroda hétfőn, kedden és szerdán 8 óra és 16 óra között, csütörtökön 8 óra és 17 óra között, pénteken pedig 8 és 14 óra között áll az ügyfelek rendelkezésére. Pénzbefizetésre ezen ügyfélszolgálati irodában kizárólag bankkártyával van lehetőség. (A bankkártya terminálokat a nyitvatartási idő vége előtt fél órával lezárják.) Aki mégis készpénzzel szeretné rendezni számláját, az épületen belül, az ügyfélszolgálati iroda mellett közvetlenül található postahivatalt veheti igénybe a munkatársaink által biztosított készpénzátutalási megbízás (csekk) felhasználásával.

Társaságunk új ügyfélszolgálati irodájában az ügyfelek kulturált körülmények között, rövid várakozási idővel intézhetik ügyeiket.