Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

?>

Tovább zöldül a Belváros

Hétfőn a Belvárosban, a Rába-parton ültettek el újabb 25 facsemetét a Győr-Szol munkatársai. Dr. Dézsi Csaba András polgármester és dr. Fekete Dávid, a terület önkormányzati képviselője is részt vett a munkálatokban.

Tovább folytatódik a város zöldítése, ezúttal hétfőn a Belvárosban, a népszerű Rába parton ültettek el 25 fát, 10 japán füzet, 3 magas kőrist és 12 déli ostorfát. Dr. Dézsi Csaba András polgármester is és dr. Fekete Dávid a terület önkormányzati képviselője is elültetett egy fát.

Az elmúlt három és fél évben közel 3 ezer facsemetét telepített a győri önkormányzat a város közterületein. Idén összesen több mint 450 fával és mintegy 2800 cserjével gazdagodott városunk.

„Fekete Dávid képviselővel és Marsovszky Adrien Belvárosért felelős megbízottal közösen úgy gondoltuk, hogy újabb fákat ültetünk e l a Belvárosban. A „Zöld Győr” programon belül hirdettük meg a fásítást, valamint hogy környezettudatos várost szeretnénk építeni, ez is ennek a programnak a része” – hangsúlyozta dr. Dézsi Csaba András polgármester.

Dr. Fekete Dávid szerint fontos a belváros zöldítése, a faültetés. Ezúttal pedig a győriek és ide látogatók turisták számára is népszerű helyre kerültek a facsemeték. A Rába parton, a sétányon – ha a szakszerű gondozásnak köszönhetően megnőnek a fák, – a nyári nagy melegben árnyat, enyhet adnak majd.