Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

?>

Takarítás vihar után

A hétvégi vihar következtében Győr területén néhány helyen ágak törtek le, száraz gallyak kerültek a közterületekre illetve a szemetet szórta szét az erős szél.

A szolgáltató munkatársai hétfőn fokozott intenzitással végezték a közterületeken a takarítási munkákat, a letört gallyak, szétszórt falevelek összegereblyézése, elszállítása és a szemét összegyűjtése volt a feladat. Ahol nagyobb ágak estek áldozatául az erős szélnek, azokat feldarabolták és a helyszínről elszállították.

A vihar nem hozott jelentős mennyiségű csapadékot, ezért a közterületi növényeket továbbra is locsolják. Az éjszakai és a hajnali órákban a kiültetett virágok, napközben pedig a fiatal fák kapnak vizet. A városban egyre több helyen biztosítja automata öntözőrendszer a növények vízellátását, ezek működéséről is folyamatosan gondoskodik a szolgáltató.

A Győr-Szol Zrt. felhívja a figyelmet, hogy erős szélben ajánlott elkerülni a fás területeket és az autósoknak is gondosan kell megválasztaniuk a parkolás helyét. A fokozott balesetveszély miatt az erős szélben a parkok, ligetek, játszóterek területén mindenki csak saját felelősségre tartózkodhat. Ugyanez igaz a közterületi parkolókra is.