Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

?>

Szombati nyitvatartásról

Tájékoztató a Győr-Szol Zrt. szombati szolgáltatásairól és nyitvatartási rendjéről.

A Győr-Szol Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala (96/50-50-55) minden naptári napon 0-24 órában hívható.

Október 15-én a Győr-Szol Zrt. Orgona utcai és Jókai utcai ügyfélszolgálati irodái 8 és 12 óra között tartanak nyitva (a pénztár mindkét irodában fél órával előbb bezár), a 96/50-50-50-es számon hívható telefonos ügyfélszolgálata 8 és 12 óra között lesz elérhető.

Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói a szombati díjfizetési rend szerint vehetőek igénybe. Az I. övezetben 8 és 20 óra között, a II. övezetben, valamint a Széchenyi István Egyetem P5 és P6 jelű fizetőparkoló zónájában 8 és 14 óra között díjköteles a parkolás, a III. övezetben díjmentes. A Jókai, a Révai, az Árpád, a Vásárcsarnok és a Dr. Petz Lajos parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.

A győri Vásárcsarnok szombati nyitvatartási rend szerint, 6-tól 14 óráig várja a vásárlókat, a Dunakapu téri piacon 6 és 13 óra között lesz kereskedés.

A Barátság Sportpark október 15-én rendes nyitvatartási rend szerint 7 és 22 óra között látogatható, a Bercsényi ligetben a fitnesspark, illetve a sportpályák 7 és 21 óra között vehetőek igénybe.

A Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és Koroncói úti köztemetők október 15-én is a nyári nyitvatartási rendnek megfelelően egységesen 7 és 20 óra között látogathatóak.

A Győr-Szol Zrt. szolgáltatásairól a www.gyorszol.hu weboldalon olvasható bővebb információ.