Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

?>

Szerdán reggel indul a távfűtés Győrben

A Győr-Szol Zrt. Távhőszolgáltatási Igazgatósága 2022. szeptember 28-án, szerdán a reggeli óráktól megkezdi az általános fűtést szolgáltatási területén. A hírt Dr. Dézsi Csaba András polgármester jelentette be közösségi oldalán.
Tekintettel a hűvösre fordult időjárásra, az Országos Meteorológiai szolgálat előrejelzésére, mely a következő napokban is borús csapadékos időt prognosztizál, és tekintettel a lakások hőtartalékainak csökkenésére, Győrben 28-án, szerda reggel mind a közel 25.000 háztartásban, illetve a távhőhálózathoz tartozó intézményben a felhasználók külön kérése nélkül is megindul a fűtés.


Az elmúlt napokban már több gyermek- és idősgondozó intézményben, illetve – a közös képviselők kezdeményezésére – néhány társasházban már megindult a szolgáltatás, most valamennyi felhasználói helyen, kérés nélkül is felmelegszenek a radiátorok.
A szolgáltató felhívja a figyelmet arra, hogy az általánostól eltérő fűtést (indítást, leállítást) a lakóközösségek közös képviselői írásban kezdeményezhetik.
A Győr-Szol Zrt. Távhőszolgáltatási Igazgatósága a szokásos gyakorlatnak megfelelően az időjárás függvényében folytatja vagy állítja le, illetve amennyiben az indokolt, szakaszosan (reggel és este) indítja a fűtést.