Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

?>

Síkosságmentesítés – 2021. január 26.

Győr területén kedden a kora esti órákban hószállingózás, gyenge havazás kezdődött, a hőmérséklet fagypont körülire süllyedt, ezért a GYŐR-SZOL Zrt. készenléti ügyeletben lévő állománya kiegészülve a szerződött alvállalkozókkal megkezdte a teljes csúszásmentesítési program végrehajtását város közterületein.

A beavatkozás a társaság munkatervének megfelelően elsőként a hidakat és a felüljárókat, a tömegközlekedési útvonalakat, valamint a forgalmas főutakat érinti. Este 6 órától összesen 30 sószóró jármű és 45 fő végzi a hóeltakarítást, síkosságmentesítést Győr valamennyi városrészében.

A hidakat, felüljárókat, tömegközlekedési útvonalakat, a forgalmasabb főutakat nagygépekkel, a belvárosi és más városrészek szűkebb utcáit valamint a kerékpárutakat kisebb járművekkel, a buszmegállókat, a hidak, felüljárók járdáit, a gyalogátkelőhelyeket, közterületi lépcsőket kézi erővel síkosságmentesítik.

A munka jelenleg is tart, és mindaddig folytatódik, amíg az időjárási körülmények indokolják.

A szolgáltató felhívja a közlekedők figyelmét, hogy megfelelően felkészített és téli gumival felszerelt járművel induljanak útnak. A speciális körülmények között hosszabb menetidővel kell számolni, ezért célszerű hamarabb elindulni.