Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

?>

Nyílt nap a távhőszolgáltatónál

Idén is csatlakozik a Győr-Szol Zrt. a Távhőszolgáltatás Napjához, melyet a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége kezdeményezésére 2014 óta minden évben megrendeznek. A távhőszolgáltatók ezen a napon közösségi programokon keresztül ismertetik meg a környezetbarát, biztonságos és kényelmes távhőszolgáltatást a lakossággal.

A Távhőszolgáltatás Napján – melyet idén az Erőművek Éjszakájával egy időpontban tartanak országszerte –, október 28-án, pénteken nyílt napot tart a Győr-Szol Zrt. Távhőszolgáltatási igazgatósága Rozgonyi utcai telephelyén. A résztvevők szakavatott kollégák kíséretében bejárhatják a győri távhőellátás „szívét”, a Rozgonyi utcai fűtőerőművet. Közelről láthatják, hogy hol termelik meg azt a hőt, ami a távhőhálózaton és a hőközpontokon keresztül eljut a város 25 ezer lakásába és mintegy 1000 egyéb intézményébe. Megnézhetik a geotermikus hő fogadására létesített állomást, a kazánokat, a hővezénylő központot, a gázmotoros erőművet, sétálhatnak a 80 és 101 méteres kémények tövében. Megismerhetik, hogy miért környezetbarát, miért biztonságos a távhőellátás, miért lehet fontos eszköz a megújuló energia hasznosításában. Az üzemlátogatás mellett apró ajándékokkal is várja a látogatókat a Győr-Szol Zrt. Távhőszolgáltatási Igazgatósága a Távhőszolgáltatás Napján és az Erőművek Éjszakáján.

Az október 28-i nyílt napon három időpontban, 15, 16 és 17 órakor kezdődik a telephely bejárása. Gyülekezés a Győr-Szol Zrt. Távhőszolgáltatási igazgatóságának Rozgonyi utcai telephelyén (9028 Győr, Rozgonyi u. 44.), a porta előtt, a kerékpártárolónál lesz.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A nyílt napra október 26-án, szerdán déli 12 óráig a www.gyorszol.hu weboldalon, a media@gyorszol.hu e-mail címen, illetve – munkanapokon 7 és 16 óra között – a 96/505-050-es telefonszámon lehet jelentkezni:

https://www.gyorszol.hu/bejelentkezes-tavhoszolgaltatok-napja-2022/