Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

?>

Készenlétben a sószórók

A GYŐR-SZOL Zrt. ügyeletben lévő állománya a társaság telephelyén készen áll az éjszakai síkosságmentesítési munka elvégzésére.

Amennyiben az időjárási körülmények – a csapadék és hőmérsékleti viszonyok – indokolják, a szolgáltató valamennyi munkagépe valamint a szerződéses alvállalkozók szerdáról csütörtökre virradó éjszaka is folytatják a síkosságmentesítési tevékenységet.

A hidakat, felüljárókat, tömegközlekedési útvonalakat, a forgalmasabb főutakat nagygépekkel, a belvárosi és más városrészek szűkebb utcáit valamint a kerékpárutakat kisebb járművekkel, a buszmegállókat, a hidak, felüljárók járdáit, a gyalogátkelőhelyeket, közterületi lépcsőket, tereket kézi erővel takarítják.

Az esti-éjszakai órákban lehullott csapadék lefagyásának megelőzése azt a célt szolgálja, hogy reggeli fogalom megindulásakor a város legforgalmasabb útjai biztonságosan járhatóak legyenek.

A szolgáltató felhívja a közlekedők figyelmét, hogy megfelelően felkészített és téli gumival felszerelt járművel induljanak útnak. A speciális körülmények között hosszabb menetidővel kell számolni, ezért célszerű hamarabb elindulni.