Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

?>

Január végéig gyűjtik a fenyőket

A GYŐR-SZOL Zrt. idén is biztosítja Győrben a karácsonyfák közterületen történő összegyűjtését. Ehhez több mint 100 gyűjtőhelyet jelölt ki a szolgáltató még az ünnepek előtt, ezeken a ponton január 31-ig helyezhetik el a lakók az örökzöldeket.

A belvárosban fenyőfagyűjtő ketrecek, a lakótelepeken táblával kijelölt helyek jelzik a gyűjtőpontokat. A szolgáltató ezúton is kéri a lakosságot, hogy a fákat mindenki a kijelölt gyűjtőhelyekre vigye.

A Győrben összegyűjtött mintegy 35.000 – 40.000 darab karácsonyfát felaprítást követően hasznosítják, ezért a GYŐR-SZOL Zrt. ezúton is kéri, hogy a fenyőfákról a díszeket, fényfüzéreket és talpakat kidobás előtt lehetőség szerint mindenki szedje le.

A január végéig működtetett, rendszeresen ürített, ingyenesen használható fenyőgyűjtő helyek listája ide kattintva megtekinthető.

A szolgáltató ezen a héten elszállítja a felállított Mindenki karácsonyfáit is. Decemberben összesen 45 helyszínen díszítettek Mindenki karácsonyfáját Győrben. 20 helyen meglévő, élő fa volt az ünnep szimbóluma, 25 helyszínen pedig fát állítottak. A GYŐR-SZOL megkezdte a felállított fenyők elszállítását a 25 helyszínről. A fákat teherautóra rakják, beszállítják a likócsi komposztáló telepre, felaprítják és hasznosítják.