Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

?>

Húsvét a vásárcsarnokban

A győri vásárcsarnokban március 27-én, szerdán reggel hattól este hatig várják a vásárlókat az őstermelők, a kézművesek, a zöldség-gyümölcs kereskedők. A gyerekeknek 13 és 18 óra között tojásvadászatot tartanak, összesen száz darab „kindertojást” rejtenek el a csarnokban, amiket a lurkóknak meg kell találniuk.

A győri vásárcsarnokban nagy a húsvéti készülődés, minden megtalálható itt, ami az ünnep elengedhetetlen kelléke. Ám nemcsak áruval, hanem meglepetésekkel is készül az ünnepre az üzemeltető Győr-Szol Zrt.

Március 30-án, szombaton fergeteges akciókkal készülnek a kereskedők, valamint kirakodóvásár várja a csarnok előtti téren a látogatókat, ahol különféle kézműves termékeket, ajándéktárgyakat, élelmiszereket lehet majd beszerezni közvetlenül a termelőktől. Ezúttal is gondoltak a családokra, a gyerekeknek kézműves workshopokat, játszóházat tartanak a téren 9 és 12 óra között, valamint kitelepül a Vármegyei Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya is.

A vásárcsarnokban érezhetően egyre nagyobb a forgalom az ünnep közeledtével. Természetesen bőséges a kínálat a sonkaféleségekből, mindenki megtalálhatja az ízlésének és a pénztárcájának megfelelő húsvéti asztalra valót. Bőven van már újhagyma, retek, torma, paprika és paradicsom is, és friss tojásból is nagy a választék.

A vásárcsarnok március 29-én, nagypénteken, március 31-én, húsvétvasárnap és április 1-én, húsvéthétfőn zárva tart, március 30-án, nagyszombaton 6 és 14 óra között várja a vásárlókat.