Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

?>

Elektronikusan is érkezhet a bérleti díj számla

TISZTELT FELHASZNÁLÓNK, DÍJFIZETŐNK!

Ön, mint a GYŐR-SZOL ZRT. Ügyfele, bizonyára hallott már az elektronikus számla igénylés lehetőségéről.

Tájékoztatjuk, hogy 2022. november 01-től a GYŐR-SZOL ZRT. bérleti díj díjfizetői elektronikus formában is kérhetik a bérleti díj számláikat. Az elektronikus számlakezelési lehetőséget a DÍJNET Zrt. biztosítja társaságunk számára.

Mi az e-számla (elektronikus számla)?

Amennyiben az elektronikus számla mellett dönt, és elvégzi az ehhez szükséges regisztrációt, attól kezdve számláit a Díjnet fiókjában bármikor és bárhol, akár mobilon vagy tableten is megtekintheti, és gondoskodhat azok biztonságos kifizetéséről, melyet a számlaértesítő e-mailből kezdeményezve is megtehet. Számláit nemcsak megtekintheti, hanem saját eszközére le is töltheti.

Fontos, hogy a Díjnet alapszolgáltatása az Ügyfelek számára ingyenes! (A banki fizetési tranzakciós díjakat – utalás, bankkártyás fizetés – az Ügyfelek bankszámlacsomagjának kondíciói határozzák meg.) A számlák fizetésére számos lehetőséget biztosít a Díjnet:

-bankkártyás fizetés, akár mentett kártyával,

– CIB Bank ügyfelei részére közvetlen internetbanki fiókból történő fizetés,

– mobiltelefonos fizetés (iCsekk applikáción keresztül),

– csoportos beszedési megbízás,

– egyedi banki utalás.

A fizetési határidő miatt sem kell aggódnia, mert a számla fizetési határidejének lejárata előtt a Díjnet emlékeztető e-mailt küld, melyből pár kattintással szintén kezdeményezhető a számla biztonságos fizetése.

Az e-számla választásaesetén a Társaságunk által kiállított bérleti díj számlákat Díjnet fiókjába küldjük meg elektronikus formában, így a továbbiakban postai úton nem kap számlát. A DÍJNET e-számla használatával számlái, a számlákkal kapcsolatos teendői áttekinthetővé, ütemezhetővé és rendszerezhetővé válnak. Díjnet felhasználóként elszámolásait kényelmesebben és egyszerűbben intézheti velünk.

Az e-számlára történő átállás semmilyen pluszköltséget nem jelent az Ön számára.

Társaságunk támogatja a környezettudatosságot, és szem előtt tartja ügyfelei kényelmét is.

Döntsön az e-számla mellett!

Mi az a Díjnet?

A Díjnet egy elektronikus számlabemutatási és számlafizetési felület, amely lehetővé teszi, hogy a rendszerbe regisztrált ügyfelek a számláikat online, elektronikus formában,  Díjnet fiókjukban biztonságban kezelhessék és egyenlíthessék ki. A Díjneten jelenleg 35 számlakibocsátó számláinak fizetésére van lehetőség, amely sokkal egyszerűbbé teszi számlái fizetését, hiszen egy felületen több szolgáltató számláit kezelheti.

Amennyiben Ön a DÍJNET e-számlát választja és még nem rendelkezik Díjnet fiókkal, regisztráljon a DÍJNET weboldalán (www.dijnet.hu) a „CSATLAKOZZ” gombra kattintva, majd ezután a létrehozott fiókba belépve a „Számlakibocsátók” menüpontból válassza ki, és regisztrálja a GYŐR-SZOL ZRT.-t. Ha Ön már Díjnet felhasználó, akkor nem szükséges újra regisztrálnia, csak lépjen be Díjnet fiókjába, a „Számlakibocsátók” menüpontban válassza ki a GYŐR-SZOL ZRT.-t, és adja meg a bérleti díj számlájáról az e-számla igényléséhez szükséges adatokat.

Az alábbiakban tájékoztatjuk, hogy a regisztráció elvégzéséhez az Ön személyes adatain felül milyen adatokra lesz szükség és azokat a bérleti díj számlánkon hol találhatja meg:

Vevő neve: Számla 1.oldalán bal felső sarokban

Vevő (fizető) ügyfélkódja: Számla 1.oldalán bal felső sarokban a Vevő neve felett

Számla sorszáma: Számla 1.oldalán bekeretezett rész 5. oszlopában

A számlával és a számlán feltüntetett adatokkal kapcsolatban telefonos ügyfélszolgálatunk a (96) 50-50-50 telefonszámon áll a kedves felhasználók, díjfizetők rendelkezésére.

Tudjon meg többet a Díjnetről: további információkért olvassa be mobiljával az alábbi QR kódot, vagy látogasson el a www.dijnet.hu weboldalra.

                                                                                                    GYŐR-SZOL ZRT.