Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

Bercsényi liget

Szeptember 15-től a Bercsényi ligetben található műfüves focipályákon az esti megvilágítás átmenetileg nem biztosított, így azok sötétedésig használhatóak.

Cím: 9025 Győr, Bercsényi liget

Megközelíthető: 
11, 14B, 1A, 1B

A Bercsényi ligetben a műfüves focipálya mellett hat streetballpályát létesítettek úgy, hogy azok igény esetén egybenyithatóak és átalakíthatóak egy normál, szabvány méretű kosárlabdapályává. A pályák rekortán borításúak, védőpalánk és védőháló biztosítja a zavartalan játékot.

A pályák mellett a terület egyik hosszanti oldalán 40 méter hosszú, az egyik rövid oldalon pedig egy 21 méter hosszú, három egymás mögötti széksorral ellátott lelátó is készült. Az utcai kosárlabdapályák külön megvilágítást kaptak, korszerű, energiatakarékos led fényforrások biztosítják az alkonyat után a világosságot.

A pályák mellett, az öböl nyugati részén műfüves borítású kültéri fitneszpark helyezkedik el, itt kilenc különböző eszköz áll a sportolni vágyók rendelkezésére. A fitneszrész szintén kivilágított.

A pályák körüli részre térburkolat került, a fennmaradó mintegy 400 négyzetméternyi területet a rézsűkkel együtt befüvesítették, ide fákat, cserjéket ültettek. A látogatók kényelmét ivókút és utcabútorok is szolgálják.

blank