Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

Barátság Sportpark

Sportegyesületek, igazolt sportolók fedett műfüves focipályákat bérelhetnek a győri Barátság Sportparkban. A játékosok számára két pálya áll rendelkezésre.

Barátság Sportpark érvényes pályabérleti díjai:

1 alkalmas pályabérlet: bruttó 12.000 Ft

10 alkalmas pályabérlet: bruttó 100.000 Ft (bruttó 10.000 Ft/alkalom)

1 órás lábtenisz pályabérlet: bruttó 2.000 Ft

(A díjak az ÁFA-t tartalmazzák.)

 

Igény esetén a sportolók számára az üzemeltető öltözőt is biztosít.

Jelentkezni lehet: baratsagsportpark@gyorszol.hu vagy 20/515-1228.


blank

Barátság Sportpark

hétfő–vasárnap

ünnepnap

Műfüves pályák, tengopálya, kiszolgálótér (A műfüves pályák, tengopálya használatához előzetes időpontfoglalás szükséges)

7.00–22.00

7.00–22.00

játszótér, futópálya, park további eszközei

7.00–22.00

7.00–22.00

 

Elérhetőségek:
Cím: 9023 Győr, Ifjúság körút
Telefon: +36 20 515 1228
E-mail: baratsagsportpark@gyorszol.hu

A Barátság Sportpark közelében megálló autóbuszok:
Ifjúság körút, Földes Gábor utca: 9, 9A, 19, 19A, 23
Szigethy Attila, Fehérvári út: 9, 9A, 14, 14B, 15, 19, 20, 20Y, 23, 24, 25, 41

Társaságunk a kezelője és üzemeltetője a 2009-ben megújult, külső megjelenésében és az egészséges életmódot elősegítő koncepciójában egyaránt egyedülálló létesítménynek. Ennek megfelelően a közel 29 000 m2-es parkban három korszerű, sátorral fedhető, változtatható kapuméretű műfüves pálya, utcai kosárlabdapálya, szabadtéri erőpark, az uniós szabványoknak megfelelő gyermekjátszótér, az életkori sajátosságok figyelembevételével kialakított nyugdíjaspark és egy 600 méteres rekortán borítású futópálya került megépítésre. A korszerűen megvilágított, zárhatóan körbekerített park igénybevételét egy 420 m2-es kiszolgáló létesítmény segíti öltözőkkel, irodákkal, terasszal és büfével.

blank

Szolgáltatások

A sportpark üzemeltetése


A sportpark fő feladata a lakótelep, illetve Győr város polgárainak biztosítani a szabadidő aktív eltöltésének lehetőségét. Ezt meghatározott nyitvatartási rendben a sportpark pályáinak, sporteszközeinek üzemszerű biztosításával látják el munkatársaink.
A hangulatos, modern létesítmény egyetlen fizetős szolgáltatása az előre lefoglalt időpontban, szervezett keretek között igénybe vett műfüves futballpályák használata.


Vállalati, családi sportnapok megszervezése, lebonyolítása
Európában, s elsősorban a multinacionális cégek már régen rájöttek arra, hogy a monoton heti, napi munkában elfáradt munkásoknak a hétvégi pihenőnapok alatt a felfrissülését, regenerálódását elősegíti a sport, a játékos vetélkedő. Ezért egyre nagyobb lett az igény a vállalatok által megszervezett családi sportnapokra.


Sport-, kulturális és egyéb rendezvények szervezése, lebonyolítása
A sportpark szakemberei, sportszervezői felkészültek bármely sportágban versenyek, bajnokságok megszervezésére, kulturális és egyéb rendezvények lebonyolítására a létesítményben.


A versenyek, rendezvények zökkenőmentes lebonyolítását eszközök bérbeadásával (sportszerek, streetballpalánkok, kapuk, székek, padok, színpad, világítástechnika, hangosítás, projektor stb.) biztosítjuk.


Reklámeszközök kihelyezése
A park forgalmas részei, illetve a három műfüves pályát övező palánkok kiváló lehetőséget biztosítanak reklámeszközök elhelyezésére.


Ingyenes internet-szolgáltatás
A park területén a WI-FI-technológiának köszönhetően gyors internetelérést biztosítunk vendégeink számára.