Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

?>

Ünnepi nyitvatartások a kegyeleti ünnepen

Tájékoztató a Győr-Szol Zrt. ünnepi szolgáltatásairól és nyitvatartási rendjéről:

A Győr-Szol Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala (96/50-50-55) minden naptári napon 0-24 órában hívható.

Október 31-én és november 1-jén a Győr-Szol Zrt. Orgona utcai és Jókai utcai ügyfélszolgálati irodái egységesen zárva tartanak, a telefonos ügyfélszolgálat nem működik.

Október 29-én Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói a szombati díjfizetési rend szerint (az I. övezetben 8 és 20 óra között, a II. övezetben, valamint a Széchenyi István Egyetem P5 és P6 jelű fizetőparkoló zónájában 8 és 14 óra között díjköteles a parkolás, a III. övezetben díjmentes) vehetőek igénybe. Október 31-én, az I. övezetben 8 és 18 óra között, a II. övezetben, valamint a Széchenyi István Egyetem P5 és P6 jelű fizetőparkoló zónájában 8 és 14 óra között díjköteles a parkolás, a III. övezetben díjmentes. Október 30-án és november 1-jén a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói díjmentesen használhatóak.

A Révai, az Árpád, a Vásárcsarnok és a Dr. Petz Lajos parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni. A Jókai parkolóház október 17-től november 14-ig felújítási munkálatok miatt részlegesen zárva tart. Az üzemeltető az átalánydíjas bérlettek rendelkező ügyfelek számára a pinceszinten biztosít parkolási lehetőséget. Mások a parkolóházat nem tudják igénybe venni.

A győri Vásárcsarnok október 29-én 6 és 14 óra között, október 30-án 6 és 11 óra között várja a vásárlókat, október 31-én és november 1-jén zárva tart. A Dunakapu téri piacon október 29-én 6 és 13 óra között lesz kereskedés.

Október 29. és november 1. között a Barátság Sportpark 7 és 22 óra között, a Bercsényi ligeti és az Örkény utcai sportpályák 7 és 21 óra között, a Tompa utcai, Ifjúság körúti (I-es tó mellett) sportpálya, valamint a Kodály Zoltán utcai kosárlabdapálya 8 és 21 óra között látogatható.

A Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és Koroncói úti köztemetők a nyári nyitvatartási rendnek megfelelően egységesen 7 és 20 óra között látogathatóak. A sírkertek téli nyitva tartása november 6-án lép majd életbe. A Mindenszentekhez és Halottak napjához kapcsolódó temetői információk megtalálhatóak a www.gyorszol.hu weboldalon.