Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

?>

Ünnepi nyitvatartás

Dunakapu téri piac:

A Dunakapu téri piacon december 29-én, szerdán 6 és 13 óra között lesz kereskedés. December 25-én, és január 1-jén, szombaton nem lesz piac a belvárosban.

Sportingatlanok:

A Barátság Sportpark december 24-én, pénteken, december 25-én, szombaton, december 26-án, vasárnap, valamint december 31-én, pénteken és január 1-jén, szombaton korlátozott nyitva tartással üzemel. A műfüves pályák és a kiszolgáló létesítmény zárva lesznek, míg a játszótér, a futópálya és a park további sporteszközei használhatóak. A többi napon a létesítmény a rendes nyitvatartási rend szerint 7 és 22 óra között látogatható.

A Bercsényi ligetben a fitnesspark, illetve a sportpályák december 24-én, pénteken, december 25-én, szombaton, december 26-án, vasárnap, valamint december 31-én, pénteken és január 1-jén, szombaton zárva tartanak, a többi napon 7 és 21 óra között vehetőek igénybe.

Köztemetők – Győr:

A Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és Koroncói úti köztemetők minden nap a téli nyitvatartási rendnek megfelelően egységesen 8 és 17 óra között látogathatóak.

https://www.gyorszol.hu/unnepi-keszulodes-a-vasarcsarnokban/