Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

?>

Tűz az Ifjúság körúton

Tűz keletkezett június 21-én, a déli órákban, Győrben, az Ifjúság körút 84. szám alatti épületben az egyik első emeleti, önkormányzati tulajdonú bérlakásban. Az elsődleges vizsgálatok szerint az egyik helyiségben lévő konnektor meghibásodása okozott elektromos zárlatot. A helyszínre kivonuló tűzoltók gyorsan megfékezték a lángokat, és a katasztrófavédők gondoskodtak az épület áramtalanításáról, a víz- és gázvezetékek elzárásáról. Az eset során szerencsére személyi sérülés nem történt.

A bejelentést követően azonnal a helyszínre érkezett az épületet kezelő Győr-Szol Zrt. munkatársa, hogy segítséget nyújtson a lakásban élőknek. Az érintett lakás átmenetileg lakhatatlanná vált, a bérlők rokonaikhoz költöztek. A Győr-Szol Zrt. képviselői egyeztettek Radnóti Ákos alpolgármesterrel, a terület önkormányzati képviselőjével valamint Nagyné Dr. László Edittel, a város jegyzőjével és haladéktalanul gondoskodtak az állagmegőrzéshez szükséges munkák – így például a nyílászárók cseréjének – megrendeléséről és elvégzéséről.

Az tűz nem terjedt át az épületben lévő más lakásra. Akinek az eset kapcsán további segítségre van szüksége, a ház közös képviselőjénél jelentkezhet a 20/646-5093-as telefonszámon.