Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

Tarcsay parkoló

  • Nyitva: 0–24
  • Díjszabás: 150 Ft/óra (minden megkezdett 60 perces egység díjköteles)
    Napidíj: 600 Ft/24 óra

    A díj az áfát tartalmazza.

  • Kamerával megfigyelt terület!

A fizetendő díj nem emelkedik tovább 4 óra parkolási időtartam után, míg a bent tartózkodási idő el nem éri a 24 órát, majd ezt követően minden megkezdett 24 órás egység után további 600 Ft fizetendő.

A parkoló teljes területén minden hónap 3. vasárnapján régiségvásár működik. A vásár által érintett hétvégéken kérjük szombaton 20 órakor a parkolót elhagyni. Vasárnap, a régiségvásárt követően 14 órától újra használható a parkoló.

Cím: 9022 Győr, Tarcsay Vilmos utca 3.

HIBA ESETÉN ÉRTESÍTENDŐ: +36 96/50-50-55

A Tarcsay parkoló használata

1. Hajtson a bejárati sorompóhoz! A terminálon található gomb megnyomásával kérjen jegyet! A jegy elvétele után a sorompó felnyílik, majd az áthaladás után automatikusan záródik.

2. Állítsa le a járművét egy szabad parkolóhelyre! Húzza be a kéziféket, az ajtókat és ablakokat gondosan zárja be!

3. A bejáratnál kapott jegyet vigye magával!

4. Fontos! A jegyet gyűrődéstől, nedvességtől, mágneses hatástól (mobiltelefon közelségétől) és magas hőmérséklettől óvni kell!

5. Parkolása végeztével a bejárati sorompótól jobbra, a parkoló sor végén elhelyezkedő fizetőautomatánál egyenlítse ki a parkolási díjat! Csúsztassa a jegyet a jelzett nyílásba! Az automata kijelzőjéről olvassa le a fizetendő díjat! Fizessen a készüléken feltüntetett érmékkel és/vagy bankjegyekkel! (A készülék 10, 20, 50, 100 és 200 forintos érméket és 500, 1000, valamint 1000 forint feletti fizetendő díj esetén 2000 forint címletű bankjegyeket fogad el) Vegye el a jegyet és a visszajáró pénzt! Igény esetén a megfelelő gombbal kérjen fizetési igazoló szelvényt. Figyelem! A fizetéstől számított 10 percen belül el kell hagynia a parkolót. Ennél hosszabb idő esetén a többletparkolás díját szintén az automatánál kell megfizetnie.

6. A járművel hajtson a kijárati sorompóhoz! A jegyet csúsztassa a jelzett nyílásba! Az érvényesség ellenőrzése után a sorompó felnyílik, majd az áthaladás után automatikusan záródik.