Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

Fürdő téri parkoló

Nyitva hétfő-vasárnap: 0-24 óra / Open Monday-Sunday:24/7

DÍJTÁBLÁZAT

Parkolási díj: 320 Ft/óra
A díjszámítás 15 perces egységekben történik.
A díj tartalmazza az ÁFA-t.

Hiba esetén értesítenő: +36 96/50 50 55

Rába Quelle Vízi Élménypark és Gyógyfürdőbe érkező vendégek – a gyógyászati részleget igénybe vevők is – maximum 1300 forint parkolási díjat fizetnek, amennyiben a sorompónál húzott parkolójegyüket a fürdőben érvényesíttetik. (A mennyiben az ott tartózkodás óradíja nem éri el az 1300 forintot, értelem szerűen a parkolásért kevesebbet fizetnek.) 

A fürdőben érvényesített parkolójegy díját az automata kasszánál ki kell egyenlíteni, csak ezt követően menjenek járművükhöz. A díjfizetés után 10 perc áll rendelkezésre, hogy a parkoló sorompójánál kihajtsanak. 

A Fürdő téri parkolóba a bérletek nem érvényesek.

Az üzemeltető kéri, hogy az érvényes Mozgáskorlátozott parkolási igazolvánnyal rendelkezők is váltsanak jegyet a jegykérő gomb megnyomásával! A kijárati sorompónál az igazolvány bemutatása esetén parkolása díjmentes lesz!

A Fürdő téri parkoló területén lévő elektromos töltőket a Mobiliti applikációval lehet használni.

A Fürdő téri parkoló használata:

  1. 1. Hajtson a bejárati sorompóhoz! A terminálon található gomb megnyomásával kérjen jegyet! A jegy elvétele után a sorompó felnyílik, majd az áthaladás után automatikusan záródik.
  2. 2. Állítsa le a járművét egy szabad parkolóhelyre! Húzza be a kéziféket, az ajtókat és ablakokat gondosan zárja be!
  3. 3. A bejáratnál kapott jegyet vigye magával!
  4. 4. Fontos! A jegyet gyűrődéstől, nedvességtől és magas hőmérséklettől óvni kell!
  5. 5. Amennyiben a Rába Quelle Kft. szolgáltatását veszi igénybe kérjük jegyét a megfelelő pénztárnál már belépéskor érvényesíttesse. A parkolás díja ebben az esetben kedvezményes lehet.
  6. 6. A parkolólemez lépcsője mellett vagy a főépület előtti téren található fizető automatánál egyenlítse ki a parkolási díjat parkolása végeztével! Csúsztassa a jegyet a jelzett nyílásba! Az automata kijelzőjéről olvassa le a fizetendő díjat! Fizessen a készüléken feltüntetett érmékkel és/vagy bankjegyekkel, illetve az arra alkalmas berendezésnél bankkártyával! Vegye el a jegyet és a visszajáró pénzt! Igény esetén a megfelelő gombbal kérjen fizetési igazoló szelvényt.
  7. 7. Figyelem! A fizetéstől számított 10 percen belül el kell hagynia a parkolót. Ennél hosszabb idő esetén a többlet parkolás díját szintén az automatánál kell megfizetnie.
  8. 8. A járművel hajtson a kijárati sorompóhoz! A parkolóházban rendszámfelismerő rendszer működik. Amennyiben érvényesített jegyéhez tartozó rendszámának leolvasása sikeres, jegyét ne csúsztassa a kijárati terminálba, mert a sorompó automatikusan felnyílik. Ha a rendszám leolvasása sikertelen, a jegyet csúsztassa a jelzett nyílásba! Az érvényesség ellenőrzése után a sorompó felnyílik, majd az áthaladás után automatikusan záródik.