Tel. ügyfélszolg: 96/50-50-50

info@gyorszol.hu

Elektronikus számlázás

Tisztelt Felhasználónk, Díjfizetők!

A Győr-Szol Zrt. ügyfeleinek 2020. február óta van lehetőségük számláikat elektronikus formában igényelni és kezelni a Díjnet felületén.

Mi az e-számla (elektronikus számla)?

Amennyiben az elektronikus számla mellett dönt, és elvégzi az ehhez szükséges regisztrációt, attól kezdve számláit a Díjnet fiókjában bármikor és bárhol megtekintheti, és gondoskodhat azok biztonságos kifizetéséről, akár már a számlaértesítő e-mailből is. Számláit bármikor megtekintheti, szükség esetén le is töltheti azokat.

Fontos, hogy a Díjnet használata az Ügyfelek számára ingyenes! (A fizetési tranzakciós díjakat az Ügyfelek bankszámlacsomagjának kondíciói határozzák meg.) A számlák fizetésére számos lehetőséget biztosít, számláit kiegyenlítheti az alábbi fizetési lehetőségek bármelyikével:

– regisztrált és nem regisztrált bankkártyás fizetéssel (VPOS),

– közvetlen internetbanki fizetéssel (CIB Bank Zrt.),

– mobiltelefonos fizetéssel (iCsekk),

– egyedi banki utalással,

– és csoportos beszedési megbízással.

A Díjnet kényelmi funkciója, hogy a számla fizetési határidejének lejárata előtt a rendszer emlékeztető e-mailt küld, így nem kell fejben tartania számláinak fizetési határidejét, és az e-mailből pár kattintással szintén kezdeményezhető a számla biztonságos fizetése, melyhez egy bankkártyára van szükség.

Az e-számlafizetési megoldással a Győr-Szol Zrt. a távhőszolgáltatási díjszámlákat a DÍJNET rendszerén keresztül, elektronikusan formában küldi meg Díjnet fiókjába. A DÍJNET e-számla használatával számlái, számlákkal kapcsolatos teendői áttekinthetővé, ütemezhetővé és rendszerezhetővé válnak, így elszámolásait kényelmesebben és egyszerűbben intézheti a  Győr-Szol Zrt.-vel.

Az e-számlára történő átállás semmilyen pluszköltséget nem jelent az Ön számára.

Társaságunk támogatja a környezettudatosságot, és szem előtt tartja ügyfelei kényelmét is.

Döntsön az E-számla mellett!

Mi az a Díjnet?

A Díjnet egy elektronikus számlabemutatási és számlafizetési rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a regisztrált ügyfelek a számláikat elektronikus formában – internet segítségével – Díjnet fiókjukban biztonságosan tekintsék meg és egyenlítsék ki. A Díjneten jelenleg 33 számlakibocsátó számláinak kezelésére van lehetőség, így a legtöbb háztartással kapcsolatos számla fizethető egy helyen, néhány gombnyomás segítségével.

Amennyiben Ön a DÍJNET e-számlát választja, és még nincs Díjnet fiókja, nincs más teendője, mint, a DÍJNET weboldalán (www.dijnet.hu) csatlakozni felhasználói fiók létrehozásával, majd ezután a létrehozott fiókba belépve a „Számlakibocsátók” menüpontra kattintva kiválasztani és regisztrálni a  Győr-Szol Zrt.-t. Amennyiben már rendelkezik Díjnet fiókkal, akkor a már meglévő fiókjába belépve szintén a „Számlakibocsátók” menüpontra kattintva regisztrálhatja a  Győr-Szol Zrt.-t.

A regisztrációhoz készítsen elő egy hat hónapnál nem régebbi számlát, és az alábbi adatokat megadva indítsa el számlakibocsátói regisztrációját.

Vevő (fizető) neve: Számla 3.oldalán bal felső sarok 2.sor

Vevő (fizető) azonosító száma: Számla 3.oldalán bal felső sarok 1.sor

Számla sorszáma: Számla 3.oldal 5.sor 10 jegyű szám

A regisztráció a  Győr-Szol Zrt. jóváhagyását követően aktiválódik, melyről e-mailben kap értesítést. A sikeres regisztrációt követően elektronikus számla kerül kiállításra az Ön részére, melyet Díjnet fiókjába küldünk meg. A számla érkezéséről a Díjnet e-mailben fogja értesíteni.

Számlával, a számlán feltüntetett adatokkal kapcsolatban telefonos ügyfélszolgálatunk a (96) 50-50-50 telefonszámon áll a kedves felhasználók, díjfizetők rendelkezésére.

 Győr-Szol Zrt.