Startlap | Kapcsolat | Kedvencekhez


Tartalom töltése....

Változik a vásárcsarnok nyitva tartása2020.02.12.

Három hónapja nyitott ki a felújított vásárcsarnok, az azóta eltelt időszakban a létesítményt üzemeltető GYŐR-SZOL Zrt. számos, az üzemeltetést érintő intézkedést hozott az eladók és a vásárlók jelzései alapján.

Megtörtént a távfűtött vásárcsarnok belső hőmérsékletének optimalizálása, így télen is kellemes a bent tartózkodás, egyben a túl meleg nem tesz kárt a napi fogyasztási cikkekben.  Az óriáspiac belső felső homlokzatán már üzemelnek azok a nagy, színes LED panelek, amelyeken az üzemeltetői információk mellett igény szerint az árusok jelentethetnek meg hirdetéseket. Az eladók és a vásárlók észrevételeinek figyelembe vételével jelentősen bővültek a vásárcsarnokban és a vele egybe épült parkolóházban a közlekedést segítő jelzések. Nagy segítség ez a vevőknek a parkolóház és a vásárcsarnok közti átjárásában, illetve többek között a mozgólépcsők, a lépcsőház, a lift és a mosdó használatában. Immár egységes és rendezett képet mutat a Kereskedők utcája is, ahol a napokban kihelyezték az itt értékesítőkkel közösen kifejlesztett új elárusító standokat.

Az elmúlt negyedév aktualitása volt a vásárcsarnok nyitva tartása. A GYŐR-SZOL Zrt. e témában is rendre egyeztetett az őstermelőkkel, a kereskedőkkel és a büfét üzemeltetőkkel. Az első három hónap kereskedelmi tapasztalata és a vásárlói szokások azt mutatja, hogy a vásárcsarnok esetében a 14 óra utáni nyitva tartás nem indokolt. Az eladói kérések figyelembe vételével és a tapasztalt vásárlói szokások alapján február 15-től, szombattól megváltozik a vásárcsarnok nyitva tartása. A hétfői szünnapot követően keddtől szombatig 6 és 14 óra között, vasárnap 6 és 11 óra között lesz nyitva a vásárcsarnok.

A GYŐR-SZOL Zrt. folyamatosan vizsgálja a vásárlás körülményeinek javítási lehetőségeit, az üzemeltetés kérdéseit pedig egyezteti az árusokkal. Az előttünk álló időszak feladata lehet egy esetleges tavaszi nyitva tartás előkészítése, illetve a büfék nyitva tartásának finomítása.


vissza | Megnézték: 377

gyorszol facebook logo
Május 2020
H K Sz Cs P Sz V
     1
2
3

5


8
9
10


13
14

16
17

19
20
21

23
24

26
27


30
31
       
Gy?r Széchenyi István Egyetem Gy?r Nagytérségi Hulladékgazdálkodási ?nkormányzati Társulás Pannon-Víz Zrt. Innonet Gy?ri Kosárlabda Club Gy?ri Ipari Park
A www.gyorszol.hu internetes portál összes tartalma szerzői jogvédelem alá esik.
2004-2010 copyright GyorSzol zRT. |
admin | Adatvédelmi tájékoztató