Startlap | Kapcsolat | Kedvencekhez


Tartalom töltése....

Melegvízmérők hitelesítése2017.09.08.

A napokban értesítést küld a GYŐR-SZOL Zrt. Távhőszolgáltatási Igazgatósága a melegvízmérők hitelesítéséről az érintett, mintegy 2000 ügyfelének. 

A mérésügyről szóló törvény végrehajtásáról rendelkező kormányrendelet a melegvíz-mérők hitelességének időtartamát 8 évben állapítja meg, így Győrben ebben az évben mintegy 2000 mérő cseréjét vagy újrahitelesítését kell megoldaniuk az eszközök tulajdonosainak, azaz jelen esetben közel kétezer fogyasztónak.

A hamarosan a postaládákba kerülő tájékoztató szerint a hitelesítésre kétféle módon van lehetőség. Az ügyfél megrendelése esetén a hiteles mérést a melegvízmérő cseréjével a GYŐR-SZOL Zrt. teremti meg egy új, hitelesített berendezés beépítésével, melyre 1 év garancia van. Amennyiben a fogyasztó a hitelesíttetésnek ezt a módját választja a postázott tájékoztatóhoz mellékelt megrendelőlapot kell leadnia a kézhezvételtől számított 15 napon belül személyesen a társaság ügyfélszolgálati irodáinak valamelyikében (Orgona u. 10., Jókai u. 7-9.), vagy postai úton eljuttatni a GYŐR-SZOL Zrt. címére: 9024 Győr, Orgona u. 10.

A hitelesíttetés megvalósításának másik lehetősége a jelenleg beépített melegvízmérő saját szervezésében történő újrahitelesítése. Ez esetben a mérő hitelesítést teljes körűen a tulajdonos intézi, a szolgáltató csak a mérővel kapcsolatos adatváltozást regisztrálja.

Amennyiben melegvízmérője hitelesítésére sem a mérő cseréjével, sem újrahitelesíttetésével nem kerül sor, úgy a szolgáltató az ügyfelet kénytelen mérővel nem rendelkező díjfizetőnek tekinteni.

A hitelesítés lehetséges módjairól, annak költségeiről, a szükséges eljárásról részletes információkat tartalmaz az érintetteknek kiküldött tájékoztató, de további felvilágosítást kaphatnak a fogyasztók a 96/50-50-50-es telefonszámon vagy személyesen az ügyfélszolgálati irodákban.A hitelesítésről szóló tájékoztató pdf formátumban ide kattintva megtekinthető.vissza | Megnézték: 4134

gyorszol facebook logo
December 2018
H K Sz Cs P Sz V
      1
2
3

5
6
7
8
9
10

1216
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      
Gy?r Széchenyi István Egyetem Gy?r Nagytérségi Hulladékgazdálkodási ?nkormányzati Társulás Pannon-Víz Zrt. Innonet Gy?ri Kosárlabda Club Gy?ri Ipari Park
A www.gyorszol.hu internetes portál összes tartalma szerzői jogvédelem alá esik.
2004-2010 copyright GyorSzol zRT. |
admin | Adatvédelmi tájékoztató